GY.I.K

web logo

Hogy érhető el az eredmény felnőtt fogszabályozóval mindössze 6 hónap alatt?

A six month smiles cég kifejlesztette a legkorszerűbb technológiát, amely során gyorsan és biztonságosan mozgatja a fogakat esztétikus felnőtt fogszabályozó rendszere segítségével. A kezelés kulcs fontosságú komponense az egyedi esztétikus fogszabályozó és elsődleges fókuszban azon fogak mozgatása, amelyek látszanak a mosolygáskor.

A 6 hónap ugyan jól hangzik, de ezen idő alatt teli lesz a szám fém fogszabályozóval?

Nem, ugyanis a six month smiles esztétikus, fogszínű fogszabályozót alkalmaz, amely alig észrevehető, miközben gyengéd erőkkel mozgatja a fogakat.

Hogy lehet a six month smiles fogszabályozó kényelmesebb, mint a hagyományos rögzített fogszabályozó?

A six month smiles fogszabályozó kis erőket alkalmaz, hogy gyengéden mozgassa a fogakat a kívánt pozícióba. Sok ember azt hiszi, hogy a felgyorsított fogszabályozás egyszerűen azt jelenti, hogy hagyományos fogszabályozóval feszített tempóban bírjuk a fogakat gyorsabb mozgásra. Azonban ez nem így van. A six month smiles kezelés a hagyományos fogszabályozás elvén alapul, azzal a különbséggel, hogy a fogak kozmetikai megjelenésén van a fő hangsúly, nem pedig a harapási pozíción.

A six month smiles kezelés károsítja a fogakat, a fogak gyökereit, vagy az ínyt?

Egyáltalán nincs nagyobb kockázat a gyökerek vagy egyéb tényezők károsodására, mint a hagyományos fogszabályozás esetében. Mivel a six month smiles kezelés gyengébb erőket használ és a fogak csak ritkán kerülnek kihúzásra a kezeléshez, így valójában kisebb a kezeléssel járó rizikó is.

Kell majd retainert viselnem?

Igen. Mint minden fogszabályozó kezelés részeként a retainer szükséges az elért eredmény megtartásához. Ez a fogak belső felszínéhez rögzített fémszál, amely elölről egyáltalán nem észrevehető. A rögzített retainer nélkül a szabályozott fogak új pozícióban tartása hosszú távon nem garantálható. Mondhatni, hogy ez a legfontosabb része az egész kezelésnek.

Mi a hátránya, hol van a „de” a dologban?

Nincs „de”. Ha Ön elmúlt 18 éves, torlódottak a fogai, vagy rések vannak a fogai között, valamint nem akarja a teljes harapási pozícióját jelentősen megváltoztatni, akkor ez a megfelelő megoldás az Ön számára. A legtöbb felnőtt fogainak esztétikai problémája kezelhető a six month smiles fogszabályozójával.