SIX MONTH SMILES

Esztétikus mosoly 6 hónap alatt.

Ön is egyike a több millió felnőttnek, akinek felnőtt fogszabályozóra lenne szüksége, mert elégedetlen a mosolyával, vagy mert nem mer mosolyogni?

Sok ember egy egész életen át úgy nevet, mosolyog vagy beszél, hogy közben eltakarja a száját, mert szégyelli a fogait.

Sokan nem tudják hogyan változtassanak ezen, hiszen ki akar fém fogszabályozót évekig a szájában viselni, vagy vagyonokat költeni, hogy az ép fogzománc lecsiszolásával front fogait porcelán héjjal vagy koronával tegyék szebbé.

Mi is az a six month smiles kezelés?

A six month smiles egy rövid időtartamú fogszabályozó kezelés, egy újszerű változata a valódi közismert fogszabályozásnak.

A fogszabályozás a legszélesebb körben elterjedt és a leghatékonyabb módja az egészséges  fogak megfelelő pozícióba állítására és ezáltal az esztétikus mosoly elérésére, anélkül, hogy az ép fogfelszínt lecsiszolnánk és azt koronával, vagy kerámia héjakkal helyettesítenénk.

A six month smiles cég a legfőbb szempontokat figyelembe véve úgy módosította a kezelést és az anyagokat, hogy a felnőtt páciensek számára egy olyan esztétikai megoldást nyújtson, amely tökéletesen illeszkedik a mindennapjainkhoz.

Az alábbi tényezők teszik a six month simels-t annyira innovatívvá:

  • Az átlagos kezelés időtartama mindössze 6 hónap
  • Esztétikus fogszabályozó, mely alig észrevehető
  • A végeredmény megjósolható, előrelátható
  • Gyengéd erők alkalmazása a fogak mozgatása során és a rövidebb kezelési idő kényelmesebbé, biztonságosabbá és higiénikusabbá teszi az egész folyamatot
  • Jóval kedvezőbb az ára, mint a hagyományos fogszabályozó kezelésnek, vagy a héjkerámiáknak

A logóra kattintva megtekintheti a cég eredeti, angol nyelvű oldalát.

web logo